Benvinguts a Sort

El municipio de Sort destaca por su río internacional, La Noguera Pallaresa, cuna y referente de los deportes de aventura en nuestro país, por su historia, caracterizada por personajes rebeldes como el conde Hug Roger III y el general Moragues; por sus paisajes de novela de La Vall d’Assua y El Batlliu; y por ser tradicionalmente un paraje turístico, acogedor y con una excelente gastronomía.

En Sort os esperan restaurantes tradicionales y de autor; museos y rutas literarias; exposiciones y fiestas populares; parques naturales, deportes de aventura, relax y, en invierno, actividades de nieve. Gracias a sus recursos turísticos, en el año 2006 y en 2018 obtuvo la certificación de destinación de turismo deportiva de Cataluña y la turismo familiar que otorga el gobierno de la Generalidad.

Benvinguts

Esports de Aventura

Ràfting, Kayaking, barranquisme, rutes a cavall, … Demana informació a recepció i fins et poden venir a buscar al càmping per fer la teva activitat escollida.

Benvinguts

Gastronomia

Restaurants d’autor i restaurants tradicionals per a tots els paladars. Destaquen a Sort i tota la comarca també els seus embotits i carns de producció local i artesanal.

Benvinguts

Rutes a peu o en bici

Entre les moltes rutes que podem fer des del municipi de Sort, destaquem les Vernedas, camí circular de 5 km que surt des de Sort.
També hi ha rutes més llargues i señalitzades.

Benvinguts

Cultura

Sort està ple d’història. El seu castell, el museu presó Camí de la Llibertat, el museu de Llessui dels Pastors i les casc antic tenen molt a explicar-te.

Benvinguts

Relax

El municipi de Sort ocupa una superfície de 105 km2. A la muntanya o al riu, multitud de racons t’esperen per desconnectar de la rutina i de l’estrès del dia a dia.

Benvinguts

Agenda

A Sort hi ha una agenda anual d’esdeveniments: ral·li internacional de la Noguera Pallaresa, fira de Sant Joan, mostra de formatges artesans de Catalunya, open d’escacs nocturn, festival pirinenc de literatures infantils. Consulta l’agenda i no et perdis cap oferta ..

Clik a l’enllaç per accedir al web de turisme de Sort

I no oblidis visitar l’Oficina Comarcal del Pallars Sobirà per descobrir totes les possibilitats perquè les vostres vacances no els falti de res.