Novetats 2019

La Nou Bar-Restaurant

No només hem fet reformes al bar-restaurant sinó que hem deixat la cuina en mans de la Joana i el Lluc, qui de ben segur us sorprendran amb la seva carta i la seva alegria.
A partir de Sant Joan, obert tots els dies.

Habitacions renovades

Hem remodelat les habitacions per grups.
Més espai, més còmode, més de vacances…

Obres al rulo de Sort

El passat abril de 2019 van iniciar-se les obres del rulo de Sort per convertir-se en el primer estadi d’estil lliure en aigües braves de tot el món.
S’estrenarà pel Campionat del Món que tindrà lloc a finals de juny d’aquest any.

Obres al salt de la presa

Després de molts anys de reivindicacions han començat les obres que faran allargar el tram navegable de la Noguera Pallaresa sense interrupcions evitant el salt de la presa donant un pas alternatiu i paral·lel.
Es preveu que es pugui estrenar abans de Sant Joan.

Campionat del Món
d’Estil lliure

Per primera vegada, el Campionat del Món Freestyle de l’ICF Canoe arriba a Sort, i quina ocasió serà! En pocs dies Sort disposarà del primer estadi de kayak en estil lliure del món, que donarà a esportistes i espectadors una experiència que mai no han sentit. Aquesta serà la primera vegada que s’utilitzi. El Campionat tindrà lloc entre el 29 de juny i el 6 de juliol. Trobareu més informació a : www.canoeicf.com

56è Ral·li Internacional de la Noguera Pallaresa

Del 15 al 21 de juliol es celebra la 56ª edició del Ral·li Internacional de la Noguera Pallaresa: Open de Ràfting nocturn, Copa catalana d’eslàlom, Copa d’Espanya d’eslàlom, Descens turístic, descens per infants, música, sopar popular i molt més. El dimarts 16 de juliol, continuant amb la tradició es celebrarà el descens turístic Llavorsí-Sort, amb finalització i dinar pels participants al Càmping Noguera Pallaresa. Podreu trobar el programa d’activitats i més informació a: http://www.kayaksort.cat